Băut la volan, un tânăr din Liteni și-a zdrelit buza de volan după ce a scăpat mașina într-un mal de pământ, la miez de noapte

În noaptea de duminică spre luni, pe la ora 2.00, un tânăr de 24 ani, din oraşul Liteni, în timp ce conducea autoturismul marca Nissan pe D.J. 208 C dinspre oraşul Liteni către municipiul Fălticeni, după o curbă la dreapta, la km 30+ 150m, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând întru-un mal de pământ situat pe partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care în jurul orei 07.30 s-a prezentat la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar în urma investigaţiilor efectuate i s-a stabilit diagnosticul: ,,plagă buză inferioră, şi escoriaţii buză inferioară şi superioară”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *