Băut și fără permis, a pus pe urmele sale Poliția de frontieră și Polița națională, până când a intrat cu mașina într-un șanț, la Bilca, unde a fost prins și încătușat

Miercuri după amiază, pe la ora 17.30, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul SPR 4 Gălănești au fost sesizați telefonic de către lucrătorii Poliției Orașului Vicovu de Sus cu privire la faptul că la intrarea în comuna Bilca dinspre orașul Vicovu de Sus, pe DJ 178 C, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului a fost identificat un autoturism Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, căzut într-un șanț de la marginea drumului,  cu avarii în partea din față produse de lovirea  unui podeț.

S-a stabilit faptul că în jurul orelor 17.00, A.T.. un tânăr  de 28 ani din  comuna Ulma, a condus acest autoturism prin orașul Vicovu de Sus și nu a oprit la semnalele de oprire efectuate de către un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră. Lucrătorii poliției de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului Mitsubishi Shogun pe traseul Vicovu de Sus-Bilca, iar la intrarea în comuna Bilca, conducătorul auto a pierdut controlul volanului,  a intrat într-un șanț și a lovit un podeț.

Polițiștii SPR 4 Gălănești au stabilit tânărul  are permisul de conducere anulat. Întrucât emana halenă alcoolică,  a fost dus  la Spitalul Municipal Rădăuți unde a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

S-a dispus continuarea urmăririi penale față de A.Ț.  pentru săvârșirea de două infracțiuni rutiere și, având în vedere pericolul social al faptelor săvârșite de susnumit s-a dispus prin ordonanță reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.