Băut și fără permis un șofer de 22 de ani din Voitinel a fugit la un bar din Gălănești, când a văzut echipajul poliției

Sâmbătă, 16.02.2019, ora 20.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au observat că pe DJ 178 F, din direcția Hurjuieni-Gălănești circulă un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție a întors autoturismul condus și s-a deplasat spre satul Hurjuieni. Autoturismul urmărit a fost oprit în fața unui bar din Gălănești. Din interiorul acestuia au coborât trei bărbați care s-au deplasat spre bar.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Voitinel, autoturismul aparținând tatălui acestuia. Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit faptul că cel în cauză  nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și cel în cauză a fost sancționat contravențional conform art. 102 alin.3 lit. a din OUG 195/2002 R cu amendă în cuantum de 1305 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *