Bazariști prinși în flagrant de polițiști pe când vindeau îmbrăcăminte cu inscripții contrafăcute precum Puma, Adidas, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld

În cursul zilei de ieri, 30.03.2021, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Suceava, în baza unor informaţii existente la nivelul acestui serviciu, au acţionat pe raza Complexului Comercial Bazar din municipiul Suceava, ocazie cu care au identificat două persoane care ofereau spre comercializare articole de îmbrăcăminte cu inscripții contrafăcute ale unor mărci cunoscute.

Astfel, Mariana T., 34 ani din municipiul Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar produse de îmbrăcăminte inscripţionate cu mărcile „Puma”, „Adidas” și „Tommy Hilfiger” fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Au fost ridicate mai multe produse (constând în bluze, pantaloni, tricouri) în valoare de 2.250 lei.

Andrei  M. de 34 ani din municipiul Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar, produse de îmbrăcăminte inscripţionate cu marca „Karl Lagerfeld” fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 5.400 lei.

Cei doi comercianți au fost depistați în flagrant în timp ce ofereau  spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite  dosare  penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *