Actualitate

Bazarul din Suceava nu se va redeschide înainte de 1 iunie, transmite primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că  Bazarul din Suceava nu se va deschide mai devreme de 1 iunie. El a explicat că pe perioada stării de alertă s-a stabilit deja că spațiile comerciale cu suprafață mai mare de 15.000 de metri pătrați (tip mall)  rămân închise iar Centrul Comercial Bazar din Suceava este asimilat mall-urilor, având o suprafață mai mare decât limita impusă prin regulile privind starea de alertă.

El a transmis că chiar astăzi va avea o întâlnire  în care se va discuta și acest subiect la Primărie dar cu siguranță,  nu se poate vorbi despre redeschiderea bazarului înainte de 1 iunie 2020.

”Vom face o  analiză la sfârșitul lunii și vom stabili atunci cum este mai bine să procedăm. Știu că multor suceveni a căror activitate se desfășoară în Bazar dar și celor care doresc să facă cumpărături acolo le este greu. Dar fac un apel, să mai aibă puțină răbdare, să vedem cum evoluează această epidemie. Nu ne putem permite să riscăm creșterea numărului de contaminări, chiar dacă sunt afectate activități economice. Dar trebuie mai întâi de toate să protejăm sănătatea oamenilor, cu orice preț. Se va face o analiză și cel mai probabil vom putea discuta despre redeschiderea Bazarului din Suceava după data de 1 iunie”, a declarat primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu.

Please follow and like us:

One thought on “Bazarul din Suceava nu se va redeschide înainte de 1 iunie, transmite primarul Ion Lungu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *