Mopan Suceava
Actualitate

Bazarul din Suceava se redeschide pe 30 mai, la două luni și jumătate de când a fost închis. Măsuri de protecție

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat în această dimineață că începând cu sâmbătă, 30 mai, Bazarul din Suceava se va redeschide.

”Ca urmare a discuțiilor avute cu reprezentanții comercianților din Bazar am convocat în ziua de 27.05.2020 Comitetul Local pentru Situații de Urgență cu propunerea reluării activității în Complexul Comercial Bazar pe data de sâmbătă 30.05.2020. Menționăm că Bazarul a fost închis pe data de 15.03.2020, timp de 2 luni și jumătate”, a declarat primarul Ion Lungu.

E a prezentat și măsurile luate care vor fi luate pentru evitarea infectării cu noul coronavirus în interiorul Centrului Comercial:

 ”Sunt stabilite circuite, se va lua temperatura cu termometrul non-contact la intrarea în Bazar, vom avea tuneluri de dezinfecție montate, purtarea măștii este obligatorie în Bazar atât de comercianți, cât și de cumpărători. Rog în primul rând comercianții să respecte regulile și circuitele stabilite în bazar pentru a evita apariția unui focar de coronavirus, ceea ce ar duce la închiderea din nou a bazarului!”, a transmis primarul municipiului reședință de județ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *