Mopan Suceava
Administratie

Bazin de înot didactic la Rădăuţi

Primăria municipiului Rădăuți  a transmis astăzi o informare privind obiectivul de investiții Proiect Tip – ”Bazin de înot didactic”, proiect axat pe dezvoltarea municipiului.

Proiectul se derulează de către Ministerul Dezvoltãrii Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Terenul predat are o suprafață de 3.724 mp și este situat în str. Ștefan cel Mare, în vecinătatea Clubului Sportiv Municipal ”Bucovina”.

“Au fost întocmite și transmise către CNI studiile geo-topo, precum și toate avizele și autorizațiile cerute prin Certificatul de Urbanism.  În momentul de față, proiectul se află în faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrării. Primăria municipiului Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilitățile necesare bunei funcționări a bazinului de înot, respectiv: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale și va acoperi costurile de întreținere și mentenanță ale investiției pentru a o menține sustenabilă” se precizează în comunicatul transmis de Cepil Bianca, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Rădăuți.

Edificarea bazinului de înot face parte dintr-o amplă strategie privind dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *