CulturalEvenimente

”BD în acțiune”, vernisaj de pictură la Galeria de artă a USV – Konstantin Ungureanu-Box și Iulian Dzubinscki, miercuri 8 februarie, la ora 17.00

Miercuri, 8 februarie 2023,  la ora 17:00, la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Corpul A, Etajul I – Galeria de artă a USV, va avea loc vernisajul expoziției „BD în acțiune”.

”Nu, nu e vorba de un film românesc, care are loc la munte sau la mare, de altfel, foarte cunoscut publicului,  ci despre doi artiști suceveni, BOX și Dzubinscki care își împart frățește simezele galeriei universității sucevene, în perioada 25 ianuarie – 28 februarie 2023. În cadrul evenimentului cultural își vor aduce contribuția printr-un moment artistic studenții de la Casa de Cultură a Studenților, din Suceava, coordonați  de Valentin IANOȘ, dir. CCSS Suceava  și Iulian BARDAN,  FLSC, MD, anul II, cu un recital de poezie”, se arată în comunicatul transmis de organizatori, care oferă și câteva detalii despre eveniment:

Prezintă: Ilie Alexandru Neamțu, FLSC, MD, anul III (Suceava);

Curator: asist. univ. dr. artist vizual Ana-Maria Ovadiuc;

Organizator: Asociația de artă „Nicolae Tonitza”;

Sun oferite despre expoziție  link-uri către alte resurse:  www.tagusv.ro,  BD in actiune 8 februarie 2023 (adobe.com); Afiș TAG Box – Dzubinscki; BD în acțiune la USV.

Poftiți la venisaj!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *