Beat la volan s-a răsturnat cu mașina în pârâul Negrileasa, la Stulpicani

Miercuri după amiază, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu pe DC 31, din comuna Stulpicani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă și a consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 40 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a aterizat în albia pârâului Negrileasa.
Conducătorul auto şi pasagerul din vehicul, un bărbat de 35 de ani, din județul Iaşi, au declarat faptul că nu au suferit leziuni și au refuzat transportul la spital pentru investigații medicale.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, numărul de înmatriculare provizoriu fiind valabil până în data de 02.09.2018.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *