Beat la volan, un bărbat de 65 de ani din Drăgoiești a intrat cu mașina într-un podeț. A abandonat automobilul și a plecat pe jos către casă dar s-a prăbușit pe asfalt, unde l-au găsit polițiștii

Luni după amiază, pe la  17.20, în timpul executării serviciului de patrulare lucrătorii SPR 9 Șcheia au identificat un bărbat căzut pe DC. 25 la intrare în localitatea Drăgoiești, dinspre Vornicenii Mari.

Pentru că persoana căzută pe asfalt prezenta excoriații la nivelul feței și a mâinii stângi, a fost solicitată intervenția unei ambulanțe.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că este vorba despre D.D.,  un  bărbat în vârstă de 65 de ani cu domiciliul în comuna Drăgoiești.

S-a mai stabilit că în ziua respectivă, în jurul orelor 15.15, acesta  a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Vornicenii Mari, el conducând autoturismul proprietate personală marca Volkswagen pe DC. 25 cu direcția de mers Drăgoiești-Suceava, iar la ieșire din Vornicenii Mari, a pierdut controlul asupra direcției de mers  acroșând un podeț din beton de pe partea dreaptă a sensului său de mers, a coborât din mașină și a pornit pe jos către casă, dar a căzut pe asfalt.

În momentul impactului în autoturism se afla numai conducătorul auto.

Bărbatul  a refuzat deplasarea cu ambulanța la o unitate sanitară pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Având în vedere că acesta se afla în vădită stare de ebrietate și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto este deținător al permisului de conducere categoria categoria  B  încă din anul 2010.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, cauza urmând a fi soluționată de către lucrătorii SPR 9 Șcheia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *