Beat mangă, a distrus cu motocultorul neînmatriculat gardul unei femei din Boroaia

Vineri după amiază, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Boroaia, despre faptul că o persoană care conducea un motocultor cu semiremorcă i-a distrus gardul.

S-a stabilit că I.B., din municipiul Botoșani, care locuiește fără forme legale în satul Bărăști comuna Boroaia, în timp ce conducea un motocultor cu semiremorcă pe DN 15C din direcția Fălticeni spre Târgu Neamț, a pierdut controlul motocultorului părăsind partea carosabilă și a intrat cu utilajul în gardul din plasă de sârmă al femeii ce a făcut reclamația, pe care l-a distrus pe o lungime de 5 metri.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că motocultorul  nu era înmatriculat și nici înregistrat iar pentru că emana halenă alcoolică bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând 1.33 mg/l în aerul expirat.    A fost condus la spitalul Fălticeni unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” , „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „distrugere”, prejudiciul fiind de 250 lei.

Foto: Atenție Poliția Iași!. Mulțumim.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *