Beat, recalcitrant şi fără permis un şofer a încercat să păcălească poliţiştii sărind pe bancheta din spate a maşinii. Suceveanul a fost încătuşat şi băgat în arest

În cursul zilei de ieri, polițiștii suceveni au dispus reținerea unui alt șofer care, fiind băut a condus pe drumurile publice având permisul suspendat și a încercat să se sustragă unui control, dar și prelevării de probe biologice.

La data de 14.03.2019, ora 00.51, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au oprit pentru control, pe strada Bujorilor din mun. Suceava, autoturismul condus de către un bărbat de 48 de ani, din mun. Suceava.

După oprire conducătorul auto a sărit pe bancheta din spate iar pasagerul aflat pe locul din dreapta faţă a sărit pe locul din stânga faţă.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, era recalcitrant şi a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa, a fost încătușat și condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava unde a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției s-a stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat, pentru încălcarea prev. art. 335 alin. 2 Cod penal.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.

În cursul zilei de ieri au fost continuate cercetările în cadrul dosarului penal și a fost administrat material probator, dipunându-se reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 48 de ani și introducerea în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *