Beat și fără permis a intrat cu mașina unei rude, luată fără acceptul acesteia, în șanț la Poiana Micului

În ziua de 5.10.2018, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177, în localitatea Poiana Micului, din comuna Mănăstirea Humorului, un bărbat de 26 de ani, din comuna Frumosu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un șanț de pe marginea părții carosabile.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul aparține unei rude din comuna Mănăstirea Humorului, care nu și-a dat acordul pentru ca acesta să-i conducă autoturismul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, bărbat de 26 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *