Beat și fără permis, un bărbat de 32 de ani din Broșteni s-a răsturnat cu mașina pe acostament după ce a lovit un cap de pod

Noaptea trecută, pe la ora 23.30, I.A., de 32 ani, din orașul Broșteni, în timp ce conducea un autoturism Audi pe Drumul Național 17 B, strada Bistriței din orașul Broșteni, cu sensul de deplasare Broșteni – Vatra Dornei, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a acroșat un cap de pod aflat în partea dreaptă din afara părții carosabile și s-a răsturnat pe cupolă pe acostamentul din partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a susnumitului.

Asupra lui I.A. a fost identificat permisul de conducere provizoriu eliberat de autoritățile Britanice, fără valabilitate în România. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge. Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că I.A. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, „conducere sub influența alcoolului”  și „vătămarea corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *