Beat și fără permis, un tânăr de 25 de ani din Putna a încercat astă noapte să scape de urmărirea Poliției, ascunzându-se cu mașina în boscheți

Astă noapte, pe la ora 01:00, o patrulă  din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Putna, pe DC Putna, au efectuat semnal regulamentar de oprire, pentru un autoturism  marca Audi.

Conducătorul vehiculului nu s-a conformat semnalului de oprire efectuat de către polițistul rutier, continuându-și deplasarea în viteză.

S-a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, ocazie cu care în zona cunoscută cu denumirea locală ,,Putnișoara” din comuna Putna, în albia pârâului Putna, mascat în vegetația forestieră, a fost identificat autoturismul marca Audi.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr  de 25 ani, din comuna Putna, care, fiind verificat în bazele de date s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost prelevate mostre biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.

   În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului‟.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *