Evenimente

Beată la volan, o șoferiță s-a gândit că nu va fi dibuită de polițiști dacă circulă cu luminile stinse, pe strada Zorilor din municipiul Suceava. Noaptea de 13 a fost cu ghinion

Noaptea de 13 februarie a fost cu ghinion pentru o femeie de 49 de ani din Suceava, prinsă beată la volan, pe strada Zorilor, pe la ora 1 și jumătate noaptea.

În noaptea respectivă polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – B.O.P. s-au sesizat din oficiu că șoferul autoturismului marca Ford KA se deplasează pe strada Zorilor fără a folosi luminile, oprind autovehiculul pentru control.

Întrucât conducătoarea autovehiculului, o femeie de 49 de ani, localnică, a manifestat dificultăţi la înmânarea documentelor personale şi ale autoturismului condus și pentru că emana halenă alcoolică, s-a procedat la conducerea acesteia la sediul Poliției Municipiului Suceava unde a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,55 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.    

Șoferița a fost condusă la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava, loc unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *