BEȚIV ADORMIT PE ȘOSEA, LA UN PAS DE A FI CĂLCAT DE MAȘINĂ PE STRADA PLEVNEI DIN SUCEAVA

Sâmbătă seară la ora 19.40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe strada Plevnei din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla la volanul autoturismului oprit pe partea carosabilă a străzii Plevnei din municipiul Suceava, un localnic de 23 de ani, a efectuat o manevră de mers înapoi și l-a atins ușor pe un bărbat de 62 de ani, tot din municipiul Suceava, aflat în stare de ebrietate și care, era întins partea carosabilă, înainte ca autoturismul să fie pus în mișcare.
La fața locului s-a prezentat o ambulanță care a consultat victima, după care, aceasta a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *