Mopan Suceava
Actualitate

Băut fiind, a picat de mai multe ori în autogara din Fălticeni, a fost repus în picioare de cei prezenți, s-a sprijinit de un gard iar o placă de beton a căzut peste el

La data de 01.02.2024, ora 17.50,  Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că lui V.R., de 36 ani, din mun. Fălticeni, i-a căzut o placă de beton peste corp.

S-a stabilit faptul că bărbatul se afla în vădită stare de ebrietate la intrarea în autogara CEZTRANS din Fălticeni.

Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, acesta a căzut în mai multe rânduri  și a fost ajutat să se ridice de către mai multe persoane care se aflau în incinta autogării, și care l-au rezemat apoi rezemat de un gard din beton.

La un moment dat, în încercarea de a se ridica în picioare, V.R. s-a prins cu mâinile de gardul care împrejmuiește autogara iar o bucată din gardul de beton s-a desprins și i-a căzut peste picioare.

Au intervenit cadre medicale de la Ambulanța Suceava – Substația Fălticeni care i-au acordat primele îngrijiri medicale rănitului, care a fost transportat ulterior la Spitalul municipal Fălticeni în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other