Mopan Suceava
EducatieEvenimente

„Biblioteca vie” – întâlnire a elevilor cu cadrele didactice de la Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul USV

Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava din cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, organizează, în data de 28 mai a.c., începând cu ora 13:00, un eveniment în premieră pentru comunitatea academică suceveană: „Biblioteca vie”, care se va desfășura în Grădina englezească din campusul USV, intrarea fiind liberă.

Evenimentul își propune să vină în sprijinul elevilor care doresc să urmeze unul dintre programele de studiu din cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice, oferindu-le informații din sfera profesională a specializărilor. În acest context, elevii, în calitate de „cititori”, vor avea ocazia să stea față în față cu cadrele didactice ale Facultății de Medicină și Științe Biologice, în calitate de „cărți”.  Temele abordate vor include, printre altele: Traseu pentru dezvoltare personală și o carieră de succes; De la celulă la ecosistem; De la molecule la ecologie; Pasiunea în medicină; A mânca sau a nu mânca; Cum am devenit fizioterapeut; Povești despre tehnica dentară; Suflet, minte și pantofi comozi – asistentul medical, etc.

Elevii vor avea ocazia să asculte experiențe despre parcursul academic al specialiștilor, despre întâmplări și situații din practica și cariera acestora și vor putea să interacționeze și să adreseze întrebări.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere organizată de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi din Suceava, în aceeași locație, începând cu ora 19:00, unde elevii, alături de studenții și cadrele didactice ale Facultății de Medicină și Științe Biologice, se vor putea distra pe ritmurile hiturilor actuale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *