Biciclist lovit pe timp de noapte de un Mercedes la ieșirea din Bivolărie către Putna

Aseară, în jurul orelor 22.00, la Ieșirea din satul Bivolărie  – orașul Vicovu de Sus către Putna, s-a produs un accident rutier în urma căruia un biciclist a fost rănit. Un tânăr de 21 ani, din Vicovu de Sus, conducea autoturismul marca Mercedes Benz pe DN2H din direcția Bivolărie către Putna. În aceeași direcție, în fața acestuia, se deplasa bicicletă un tânăr de aceeași vârstă, din comuna Dumești, județul Iași.

La ieșirea din localitatea Bivolărie conducătorul auto a fost surprins de apariția bruscă a biciclistului care se deplasa pe mijlocul carosabilului fără a fi echipat corespunzător.

Șoferul automobilului nu a reușit să evite impactul, acroșându-l  pe biciclist cu partea din dreapta față. Acesta a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Mun. Rădăuți unde a fost diagnosticat cu: „contuzie toraco abdominală”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *