Biciclistă de 17 ani din Moara Nica, accidentată de un mopedist beat și fără permis, care a fugit de la locul accidentului

Luni seară, după ora 21.00, o tânără de 17 ani din comuna Moara a fost lovită în plin pe când circula cu bicicleta în satul Moara Nica, de un mopedist care a părăsit locul accidentului. Minora   mergea cu bicicleta  pe trotuarul de pe partea stângă a DC 71, în localitatea Moara Nica iar când a ajuns în fața unui magazin a părăsit trotuarul şi a intrat pe partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu un moped care circula din sensul opus.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor două vehicule, dar şi rănirea  tinerei care conducea bicicleta. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Judeţean.

Conducătorul mopedului a părăsit locul producerii accidentului, abandonând vehiculul pe DC 71, în zona Bisericii de Lemn din satul Moara Carp.

În jurul orelor 22:20, acesta a fost identificat de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Şcheia la domiciliul său din satul Moara Carp, fiind vorba despre un tânăr de 29 ani care a recunoscut că a fost implicat în accidentul de circulaţie, spunând că a plecat de la faţa locului întrucât s-a speriat.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

El a recunoscut de asemenea că nu deţine permis de conducere şi nici nu a deţinut vreodată.  În  cauză  s-a  întocmit  dosar  de  cercetare  penală  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *