Biciclistă suceveancă de 24 de ani, cherchelită bine, accidentată într-o intersecție la Milișăuți

O tânără de 24 de ani din municipiul Suceava, care circula pe bicicletă în interiorul orașului Milișăuți, aflată sub influența alcoolului, a fost lovită de un automobil, al cărui șofer nu a reușit să evite impactul.  

Joi seară, în jurul orei 18.00, un bărbat  de 41 ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, a fost surprins de manevra efectuată de D.P., de 24 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa cu bicicleta și care a virat brusc la stânga, fără a se asigura și fără a semnaliza.  Deși a încercat să evite coliziunea cu biciclista, șoferul nu a reușit, lovind-o cu partea din față a autoturismului și proiectând-o pe carosabil.

Tânăra a suferit leziuni ușoare și a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal  Rădăuți, unde a fost examinată de cadrele medicale și i s-a stabilit diagnosticul:,,contuzie braț stâng cu entorsă de cot”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclista a fost și ea testată cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,79 mg/litru alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *