Bicicliștii se vor bucura de un traseu care pornește de la aeroportul Suceava și ajunge până la Iași. Proiect anunțat de președintele Gheorghe Flutur

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur anunță încă un proiect, pentru piste de biciclete, finanțat prin PNRR, care se va realiza în parteneriat cu județele Botoșani și Iași.

Flutur precizează că traseul pleacă de la Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava, include municipiul și zona Suceava, cu Mănăstirile UNESCO din Suceava și Pătrăuți, apoi Dragomirna se află pe traseu, care trece apoi prin Adâncata, Hânțești și Liteni. În județul Botoșani, trece prin Bucecea și continuă prin județul Botoșani, apoi intră în județul Iași.

Traseul propus măsoară, în total, pe cele trei județe 203 km, valoare estimată pe total proiect 16,7 milioane euro, din care județul Suceava, 55 km în valoare 4,5 milioane euro, județul Botoșani, 112 km cu 9,2 milioane euro și județul Iași, 36 km cu 2,9 milioane euro.

Participarea județului Suceava la acest proiect se regăsește pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi, 8 decembrie 2022, a CJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *