BICICLIȘTII ȘI MOPEDIȘTII, LUAȚI ÎN VIZOR DE POLIȚIȘTI

La data de 07.06.2018, Poliția municipiului Rădăuți și Poliția orașului Vicovu de Sus, în cooperare cu Poliția municipiului Suceava și Serviciul Rutier, au organizat o acţiune preventiv-reactivă pe raza de competență pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule cu viteză excesivă, sau de persoane aflate sub influenţa alcoolului, a abaterilor comise de biciclişti şi conducătorii de mopede.
În cadrul acțiunii au fost constatate 3 infracțiuni și au fost aplicate 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 71.610 lei din care 85 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
Au fost suspendate 12 permise de conducere din care 6 pentru viteză și 6 alte cauze. Totodată, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și au fost ridicate 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.
În cadrul acțiunii, un bărbat de 55 de ani, din comuna Gălănești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea mopedul pe un DC neclasificat din localitate, fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *