Biletele de călătorie pentru transport interurban acordate persoanelor încadrate în grad de handicap se eliberează începând cu data de 22.02.2021 , la sediul DGASPC Suceava

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava reamintește, printr-un comunicat semnat de directorul executiv Nadia Crețuleac și de directorul executiv adjunct Margareta Isăilă faptul că biletele de călătorie pentru transport interurban acordate persoanelor încadrate în grad de handicap (accentuat sau grav), se eliberează   începând cu data de 22.02.2021 , la sediul DGASPC Suceava, de către compartimentul de specialitate.

Biletele sunt nominale și se eliberează în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul orar 9.00-16.00,  conform procedurilor în vigoare. În momentul prezentării, fiecare persoană va primi un număr de ordine care trebuie respectat.

”În momentul prezentării  pentru ridicarea biletelor, vă rugăm să purtați masca corect, să păstrați toate normele de protecție și de distanțare fizică pentru a evita orice contact direct cu persoanele străine.

Pentru a evita  aglomerația și neplăcerile datorate așteptării la rând, avem rugămintea ca în această perioadă aglomerată, să nu vă prezentați pentru preluarea biletelor de călătorie decât dacă aveți de efectuat o călătorie și sunteți presați de timp.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul de presă al conducerii  DGASPC Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *