Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Rădăuți suspendă activitatea cu publicul în perioada 11.12.2020 – 02.01.2021

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Rădăuți  suspendă activitatea de relații cu publicul și programul de audiențe, în perioada 11.12.2020 – 02.01.2021. Măsura a fost luată în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19.

 

În perioada 11 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase din plan cadastral pe ortofotoplan, accesând adresa de internet http://epay.ancpi.ro sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate să execute lucrări de cadastru.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiune ”urmărire cerere RGI”.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică (sv@ancpi.ro) sau poșta, pe adresa: Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 3, cod poștal 720262, jud. Suceava.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *