BLACK & WHITE MOTORFEST, 10 – 12 AUGUST 2018, LA CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI

În perioada 10 – 12 august 2018, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, are loc BLACK & WHITE Motorfest, ediția 2018.
Ediția din acest an a festivalului ”cum n-a mai fost, despre care să se ducă vestea” aduce pentru motocicliști, iubitori de motoare și de muzică bună dar și pentru curioși sau timizi în curs de tratare: metal cu accente gothice, metal cu rădăcini în tradiția autohtonă sau cel experimental. Vineri, 10 august, publicul va asculta ”zgomot de calitate” produs de Vița de Vie, Urma, Mihai Barbu project și Help.
Sâmbătă, 11 august, Cetatea Sucevei va răsuna de muzica celor de la E-an-na, Adamo Caduco, Tenebres with Essenza Quartet și Cargo.

”Dragi motocicliști, iubitori de motoare și de muzică bună!!
Ne-am așezat, am tras aer în piept și am chibzuit mult timp cum să facem ceva deosebit.
Astfel că anul trecut am luat o pauză, tocmai pentru a reveni acum în forță. Convinși că motocicliștii și orașul Suceava merită mai mult, ținând cont și de faptul că Cetatea de Scaun a fost renovată total între timp, ne-am decis să îndrăznim și să organizăm o ediție a festivalului cum n-a mai fost, despre care să se ducă vestea. Vom avea, printre altele, o paradă, o expoziție de motociclete și concursuri inedite. Am ales și un line-up cu adresabilitate largă, regională, care să-i convingă și pe cei care vor veni de departe, că deplasarea a meritat. Evident că vom menține linia noastră, în sensul că vom pendula între Metal-ul cu accente Gothice, cel cu rădăcini în tradiția autohtonă sau cel experimental. Vom avea și o seară cu muzică Rock, cu surprize pe măsură, vă garantăm asta!
Vom reveni cu detalii concrete. Notați-vă în agendă al doilea week-end din luna august, când vom avea treabă și vom face ceva zgomot de calitate, pentru o amintire de răsunet.
ASFALT USCAT si ROCK ON!!!”, transmit organizatorii în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *