Mopan Suceava
Administratie

Bloc operator nou la Spitalul Județean, la un etaj ce va fi ridicat deasupra corpului D. Valoarea investiției: 29,6 milioane de lei

Consilierii județeni  suceveni sunt chemați să voteze în ședința ordinară de joi, 28 martie, a.c., un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: Construirea și amenajare bloc operator cu patru săli de operații, prin supraînălțarea corpului D al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Este un al treilea proiect depus de vicepreședintele CJ Gheorghe Niță care vizează dezvoltarea Spitalului Județean, într-o singură ședință de CJ, după heliport și compartimentul de arși și chirurgie plastică.

Pentru acest proiect, indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții vizează o valoare totală de 29,6 milioane de lei inclusiv TVA din care 18,25 milioane de lei reprezintă partea de construcții-montaj.

Este vorba despre construirea și amenajarea unei suprafețe desfășurate de 1.230 metri pătrați, cu o suprafață utilă de 955 metri pătrați iar durata estimată de realizare a investiției este de 18 luni.

Dacă aleșii județeni vor fi de acord iar finanțarea va fi asigurată, sălile de operații vor fi proiectate, dotate și realizate conform standardelor internaționale, având ca scop dezvoltarea și eficientizarea serviciilor medicale chirurgicale la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, precum arată managerul unității spitalicești, economistul Vasile Rîmbu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *