Blocaj rutier la Fălticeni provocat de o adolescentă de 15 ani care s-a urcat la volan și s-a trântit cu mașina în alte trei automobile, după care a fugit

O domnișoară de 15 ani din municipiul Fălticeni a produs un mic dezastru în oraș după ce s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini, blocând traficul rutier pe una dintre străzile principale ale orașului.   

La 23.08.2019, ora 16.13, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe strada 13 Decembrie din localitate a avut loc o tamponare, iar traficul rutier este blocat.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, o minoră de 15 ani din municipiul Fălticeni, ce nu posedă permis de conducere, a avariat trei autoturisme, după care a fugit de la fața locului la domiciliul unei cunoștințe, fiind depistată de polițiști.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul femeii, minora a primit cheile de la autoturism pentru a lua un portofel și apoi pentru cumpăra diverse produse de la un magazin, ocazie cu care, după ce a coborât în stradă, a pornit motorul și s-a deplasat cu autoturismul pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni, ocazie cu care, a avariat cele trei autoturisme și a fugit de la fața locului.

Minora a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *