Blocaj total la Serviciul de permise auto Suceava. Subcomisarul Alexandru Duțuc a demisionat din funcție după ce examinatorilor inculpați le-a fost interzisă reluarea activității

Activitatea la Serviciul de Permise Auto Suceava a intrat într-un real blocaj. Astăzi dimineață, șeful investit la Serviciului Public de Permise și Înmatriculări, subcomisarul Alexandru Duțuc a anunțat Instituția Prefectului că renunță la această funcție, preferând să re întoarcă la cea deținută anterior în cadrul Serviciului Poliției Rutiere din IPJ Suceava.

Decizia a fost luată după ce la începutul acestei săptămâni, celor patru angajați ai serviciului de eliberare permise auto ca examinatori li s-a interzis de către procurorii DNA să presteze această activitate. ,

O altă soluție pentru a rezolva problema susținerii de către sucevenii înscriși a examenului pentru permisul de conducere fiindcă nu există examinatori decât cea propusă înainte de decizia procurorilor nu a fost găsită, subcomisarul Alexandru Duțuc a anunțat că renunță la calitatea de șef al serviciului.

Potrivit publicației online Stiri Suceava.Net, Alexandru Duțuc a anunțat încă de aseară pe un grup de WhatsApp folosit pentru a păstra legătura cu școlile de șoferi și cu instructorii auto din județul Suceava că susținerea probei practice pentru categoriile C, D și E a fost suspendată temporar:

„Bună seara! Din păcate mâine nu se susțin examenele pentru categoriile C, D, E. Candidații vor fi reprogramați pentru o dată ulterioară care vă va fi comunicată din timp pe acest grup. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a scris Alexandru Duțuc, marți seară, pe grupul de WhatsApp.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *