Blue Air va opera pe Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” începând de luni, 10 august. Gheorghe Flutur: Suceava este perceput ca un județ sigur

După ce într-o lună de zile pe aeroportul sucevean au fost inaugurate trei curse internaționale la datele stabilite dinainte de pandemie, începând de luni, 10 august, o companie va opera mai devreme decât anunțase inițial.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunță că Blue Air a decis să vină pe Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” mai repede decât anunțase.

Astfel, Blue Air va opera pe aeroportul sucevean începând de luni, 10 august.

Primul avion al Companiei Blue Air care va ateriza la Suceava, va fi cel care sosește de la Dublin, la ora 7:00.

Pe parcursul zilei de luni vor fi operate zborurile spre Londra (Luton) cu plecare la ora 8:35 și revenire la 15:45 și Bruxelles, plecare la 16:35 și sosire la Suceava la ora 22:35.

Reamintim că Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada august-septembrie.

Este vorba despre 6 curse spre 4 țări, astfel: Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).

”Doar într-o lună pe aeroportul sucevean au fost inaugurate trei curse internaționale, Viena Larnaca și Dortmund, toate la datele programate dinainte de pandemie. Acum avem o companie care a decis să opereze pe aeroportul nostru chiar mai devreme decât anunțase inițial. Este o bună apreciere la adresa Aeroportului și sunt indicii clare că județul Suceava este perceput ca un județ sigur, iar acest lucru se va vedea în dezvoltarea județului”, a transmis Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *