BMW condus de un șofer din Bilca, răsturnat aseară în câmp, de pe șoseaua de centură a Rădăuțiului

Vineri seară, în jurul orei 22:25, C.M. de 35 ani din comuna Bilca, în timp ce conducea un  BMW X5 pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți, având pasager în autoturism, pe C.I. de 34 ani din municipiul Rădăuți, ajuns într-o ușoară curbă spre dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu autoturismul marca Ford, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 ani din Marginea. Ulterior conducătorul autoturismului BMW a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, autoturismul răsturnându-se pe terenul agricol.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului BMW și a pasagerului din autoturism,  care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Șoferul C.M. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul autoturismului Ford a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au concluzionat că vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține conducătorului auto C.M. din Bilca. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.