BMW și Opel, conflict la Sucevița. Șoferul de 74 de ani din Opel a ieșit nevătămat dar șoferul de 24 de ani al BMW-ului, s-a ales cu genunchii zdreliți

Ieri, imediat după orele amiezii, a avut loc un eveniment rutier în centrul comunei Sucevița, două automobile intrând în impact frontal chiar pe șoseaua principală.  Pe la ora 13.00, un bărbat de 74 ani, din comuna Sucevița, conducea  autoturismul marca Opel pe DN 17 A, pe raza comunei Sucevița, având direcția de deplasare către centrul comunei.

Ajuns în dreptul marketului „La doi pași”, acesta s-a angajat în depășirea unui autovehicul fără a se asigura corespunzător, din sens opus circulând autoturismul marca BMW care era condus regulamentar de tânărul de 24 ani, din comuna Marginea, iar cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului BMW, acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți unde a fost diagnosticat cu: „contuzie genunchi”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *