Mopan Suceava
Actualitate

Bodyguardul unei discoteci din Cajvana, înjunghiat de un individ nemulțumit că nu este lăsat înăuntru

Noaptea trecută, înainte de ora 4.00, patrula mixtă compusă din polițiști din cadrul Poliției orașului Solca și Poliției orașului Milișăuți  au fost sesizați prin 112 de către V-M. I, administrator la discoteca Astek din orașul Cajvana, despre faptul că o persoană a fost înjunghiată în interiorul discotecii.

Acesta a explicat că în jurul orelor 03.50, după ce discoteca era terminată iar organizatorii strângeau și se pregăteau să închidă, în interiorul discotecii a intrat Ion Adam, din localitate.

Acesta, fiind nemulțumit de faptul că patronul discotecii l-a scos afară, a început o altercație cu patronul și cu cei doi bodyguarzi, C-O. L. și C.C..

În timpul altercației Ion Adam l-a lovit cu un briceag în umărul stâng pe –O. L.,, după care a plecat din discotecă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe rănit la Spitalul municipal Suceava, fiind internat cu diagnosticul ”plagă înjunghiată torace anterior clavicular stâng”.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe,  cauza urmând a fi soluționată procedural de lucrătorii de poliției din cadrul Poliției orașului Cajvana.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *