Bogdan-Adrian Nicolau (viceprimar PMP) se va ocupa de buna funcționare a primăriei Rădăuți

Președintele organizației județene a Partidului Mișcarea Populară  Suceava, Marian Andronache a punctat printr-un comunicat de presă că în perioada următoare, administrarea municipiului Rădăuți va fi asigurată de viceprimarul PMP al orașului, Bogdan Nicolau. Precum se știe, primarul Nistor Tătar a fost infectat cu noul coronavirus.

În cea mai recentă declarație a primarului municipiului Rădăuți, acesta informează cetățenii că a fost depistat ca fiind infectat cu virusul COVID-19, ținând să asigure populația că forma de manifestare a bolii este una ușoară și că urmează să fie testat din nou în cursul săptămânii viitoare. În acest context, bunul mers al activităților din cadrul primăriei municipiului Rădăuți va fi asigurat de actualul viceprimar PMP Bogdan-Adrian Nicolau, care, conform funcției ocupate, preia atribuțiile primarului.

Într-o informare de presă, Bogdan Nicolau a anunțat că va pune în aplicare atât prevederile ordonanțelor militare cât și o strategie menită să împiedice răspândirea virusului. Totodată, a menționat faptul că deja a fost întocmită o listă cu persoanele care au intrat în contact cu primarul Nistor Tătar, aceștia urmând să intre și ei în auto-izolare.

Viceprimarul Bogdan Adrian Nicolau a subliniat faptul că sănătatea este pe primul loc în lista priorităților sale și că va pune în aplicare un program redus al personalului, astfel încât să se scadă numărul salariaților care lucrează concomitent în sediul primăriei, chiar introducerea muncii de la domiciliu. Totodată și educația este un sector prioritar, de aceea, în colaborare cu angajații primăriei dar și cu primarul Tătar, vor căuta soluții ca examenele de bacalaureat și testare națională să fie desfășurate în condiții de maximă siguranță atât pentru elevi cât si pentru cadrele didactice.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *