Bogdan Loghin, primarul Rădăuțiului: ”A-mi cere drepturile favorizând răspândirea Covid-19 nu e spirit civic, ci terorism biologic”

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, și exprimat punctul de vedere privind protestele care s-au organizat la sfârșitul săptămânii trecute și în acest week-end în orașul pe care în administrează, într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook, în care apreciază că solicitările manifestanților nu au de-a face cu spiritul civic ci cu terorismul biologic.

Prezentăm în cele ce urmează conținutul mesajului transmis de primarul Bogdan Loghin:  

 

Dragi rădăuțeni,

Sunt liber să protestez, dar nu să ucid. A-mi cere drepturile favorizând răspândirea Covid-19 nu e spirit civic, ci terorism biologic. Când libertatea mea o îngrădește pe a celorlalți, nu am înțeles ce e democrația. A sfida suferința celor care imploră o gură cu aer la ATI, sub privirile medicilor epuizați, e cea mai cruntă formă de dezumanizare.

Libertatea de exprimare este însăși esența democrației, unde dreptul de a protesta e fundamental. La Revoluție, cei mai buni dintre români și-au dat viața pentru viața celorlalți, ca supremă formă de iubire a semenilor. Gloanțele regimului totalitar comunist n-au oprit asaltul eroilor pentru binele unui neam întreg.

Eroii Revoluției au luptat pentru semeni, nu împotriva lor. Și-au dat viața, pentru ca ceilalți să trăiască. De ce nu le urmăm exemplul? Mai important decât dreptul la protest e dreptul la viață. Putem învinge pandemia. Covid 19 trebuie să devină istorie. Uniți, ne salvăm semenii din moarte. Să fim demni de eroi, cei cu tricolorul Revoluției sau cu halate albe, în spitale. Să fim cu toții apostolii vieții.

Cu prețuire,

Bogdan Loghin,  primarul orașului Rădăuți

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.