Mopan Suceava
Politica

Bogdan Păstrăv, candidat PNL pentru CL Suceava: „Lucian Harșovschi este un lider cu abilități profesionale remarcabile, dedicat în a servi interesele orașului și ale locuitorilor săi”

Candidatul PNL pentru Consiliul Local Suceava, Bogdan Păstrăv, a declarat că a intrat în echipa candidatul PNL pentru Primăria Suceava, alături de Lucian Harșovschi, deoarece vede în el un lider cu abilități profesionale remarcabile, dobândite prin experiența sa anterioară în gestionarea proiectelor și a echipelor, precum și prin dedicarea sa în a servi interesele orașului și ale locuitorilor săi.

Bogdan George Păstrăv este un inginer economist, care își dorește să aducă schimbarea și să contribuie la construirea unei comunități mai puternice, mai unite și mai prospere pentru toți locuitorii săi.

Ca tată al unui băiat de 11 ani, Bogdan înțelege importanța construirii unui viitor sigur și prosper pentru următoarea generație. Această conștientizare îl motivează să se angajeze activ în crearea de politici și proiecte care să sprijine dezvoltarea armonioasă a tinerilor și să le ofere oportunități echitabile pentru a-și atinge potențialul.

În activitatea sa politică, încă de la vârsta de 20 de ani, Bogdan promovează dialogul deschis și construirea de parteneriate în vederea soluționării problemelor și creării unui mediu propice pentru creșterea și prosperitatea tuturor membrilor comunității.

“Îl susțin pe tânărul Lucian Harșovschi la funcția de primar al orașului Suceava pentru că văd în el un lider cu abilități profesionale remarcabile, dobândite prin experiența sa anterioară în gestionarea proiectelor și a echipelor, precum și prin dedicarea sa în a servi interesele orașului și ale locuitorilor săi”, a declarant Păstrăv.

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat că „împreună cu Bogdan și alături de echipă și de suceveni vom reuși! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *