Bolid furat din Italia, descoperit la control, la vama Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – judeţul Suceava au descoperit și indisponibilizat un autoturism, în valoare de 70.000 lei, căutat de autoritățile din Italia.

În data de 18 noiembrie, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul italian M.F., în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului în cauză figurează în bazele de date cu mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport este semnalat furat din Italia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuireuz de fals și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau neînregistrat,  la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *