Botoșana luată duminică seară cu asalt de polițiști în căutarea petrecerilor clandestine în vreme de covid. Baruri deschise după ora 22.00 amendate dar și o petrecere de tineri curmată pe loc de forțele de ordine

În cursul serii  de duminică, 8 mai, nu mai puțin de trei locații din comuna Botoșana au fost vizitate de polițiștii care au sparte petreceri și au aplicat amenzi consistente pentru nerespectarea regulilor de pandemie.

Astfel, în jurul orei 22:20, polițiștii au constatat faptul că la operatorul economic tip caffe-bar, SC Lăzăreanu SRL, se desfășoară activități de comerț, respectiv comercializarea de băuturi alcoolice și non-alcoolice clienților, fără a fi respectate măsurile impuse în contextul SARS – COV 2, respectiv organizarea și desfășurarea activității cu nerespectarea programului de funcționare în perioada stării de alertă. Administratorul barului a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Cinci minute mai târziu, în jurul orei 22:25, polițiștii au descins la un alt caffe-bar din localitate, S.C. Băieșu S.R.L, unde, de asemenea, nu se respecta măsura impusă în contextul SARS – COV 2, respectiv organizarea și desfășurarea activității conform programului de funcționare în perioada stării de alertă. Administratorul barului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În sfârșit, în jurul orei 23:10, polițiștii au fost sesizați direct de către un anume G.S. cu privire la faptul că pe raza comunei Botoșana, este în desfășurare un eveniment privat în spațiul deschis, la care participă mai multe persoane. La fața locului, într-un foișor aflat în zona denumită popular Albeni, se afla un grup de tineri care închiriase locația.  O parte dintre aceștia, la vederea autospecialelor de poliție, au fugit. La fața locului au fost identificate șase persoane care au fost sancționate contravențional conform  Legii nr. 55/2020.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *