„Broaște cu – și fără coadă, din România și străinătate”, educaţie muzeală susţinută de specialiştii Muzeului Bucovinei la Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” din Rădăuţi

Muzeul Bucovinei din Suceava vine în întâmpinarea publicului cu un nou proiect educaţional, abordând o tematică specifică ştiinţelor naturii – „Broaște cu – și fără coadă, din România și străinătate”.

Astfel, specialiştii Muzeului de Ştiinţele Naturii vor susţine miercuri, 20 martie 2019, la Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” din Rădăuţi, ora muzeală „Broaște cu – și fără coadă, din România și străinătate”.

Lecția muzeală care se adresează elevilor și liceenilor și îşi propune să aducă noi informații despre modul de viață, comportamentul și utilitatea amfibienilor în viața cotidiană umană, cât și în cadrul ecosistemului acvatic și terestru natural.

În cadrul proiectului educaţional vor putea fi vizualizate machete cu broaște care trăiesc pe teritoriul României (brotăcelul, broasca de lac mare și mică, cea de mlaștină), precum și cele care sunt răspândite în alte continente (broasca fagure, brosca cu pulpe grase, broasca mamoș sau cea cu cioc).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *