Brodina: Jeep burdușit cu 10.622 de pachete de țigări abandonat cu cheile în contact și portierele deschise. Șoferul s-a ”evaporat” la vederea polițiștilor de frontieră

În data de 30.11.2019, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, la aproximativ un kilometru de la linia de frontieră, un autoturism de teren marca Jeep Grand Cherokee, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Brodina, jud. Suceava.

Imediat, polițiștii au acționat pentru oprirea autovehiculului, iar, la scurt timp, mașina a fost descoperită abandonată, cu cheile în contact și portierele deschise.

Au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

 În mașina abandonată se puteau observa mai multe colete cu țigări, iar în aproprierea autoturismului erau mai multe cartușe cu țigări.

Coletele cu ţigări de contrabandă au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.622 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 124.277 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 8.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru documentarea întregii activități  infracționale, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *