Brutărie spartă şi 5600 lei furaţi de către un angajat, la Dorna Arini

În dimineaţa zilei de 14 iulie 019, la ora 05.59, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată SNUAU 112 de către o femeie, despre faptul că în noaptea de 13 spre 14 iulie a.c., la brutăria din comuna Dorna Arini a avut loc o spargere de unde s-au furat bani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că brutăria din comuna Dorna Arini aparţine SC Brutărie SRL Dorna Arini, locaţie unde se află şi birourile societăţii.

În noaptea de 13/14.07.2019 de serviciu la unitate a fost fochistul. La ora 05.00, la începutul schimbului I, a observat că geamurile de la cele două birouri ale societăţii erau forţate şi din interior lipsea suma de 5.600 lei.

Poliţişti deplasaţi la faţa locului au găsit două geamuri de la birouri sparte şi au constata pătrunderea prin efracţie în clădire.

În aceste condiţii s-a stabilit un cerc suspecţi, iar în urma activităţilor desfăşurate şi a administrării probatoriului, a fost identificat autorul furtului în persoana lui F.D., un tânăr de 20 ani, din comuna Şaru Dornei, angajat al societăţii prejudiciate.

Autorul a recunoscut comiterea faptei, fiind totodată recuperată suma de 4.020 lei.

Faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în urma discuţiilor cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, s-a stabilit ca la data de 15.07.2019, faţă de autorul faptei să fie propusă luarea măsurii controlului judiciar.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”, prejudiciul fiind de 5.600 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *