Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

BUCOVINA BRUNCH. PUTNA – ȚARA AUTENTICĂ, 11 AUGUST 2018

Țara Autentică Putna, ADER, iaBucovina, APT Bucovina vă invită într-o nouă poveste.
Povestea Casei Aionițoaie de la Putna.
Cei interesați sunt invitați pe 11 august, între orele 9 -18, la Putna unde organizatorii îi așteptă cu un nou eveniment Bucovina Brunch.
”Sunteți pasionat de arhitectura tradițională? Vreți să vedeți cum se demontează o casă veche din lemn? Sau poate să aflați pașii pe care un specialist îi face în restaurarea unor obiecte de utilitate casnică sau mic mobilier. Suntem foarte entuziasmați că vom avea ocazia de a face împreună toate acestea la Putna.
Vom pune umărul la îndeplinirea unui vis! Casa Aionițoaie din Putna (campania Salvează Satul Bucovinean – Adoptă o casă 2011) va fi salvată !
În primăvara anului viitor aceasta casă va deveni un muzeu. Oamenii faini care au cumpărat casa, salvând-o astfel, sunt și partenerii de bază a proiectului: Daniela și Pascal Garnier – Agence Tara Autentica din Putna”, se transmite prin mesajul evenimentului.

Și, ca de obicei, în astfel de evenimente, participanții vor fi răsplătiți cu un brunch pe cinste. Delicioasele merinde sunt pregătite de către localnicii gospodari după rețete străvechi din produse naturale din sat.

Pentru înscriere la eveniment se completează formularul de la adresa: https://goo.gl/forms/ry1ITMhext7eEQnm2

Organizatori: Țara Autentică Putna, ADER, iaBucovina, APT Bucovina
Parteneri: Muzeul Bucovinei – secția de Etnografie, Primăria Putna, Asociația pentru Dezvoltare Europeană Putna, Centrul de Resurse și Cercetare în Turism / Universitatea Ștefan cel Mare Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *