Turism

Bucovina, cel mai reușit stand de prezentare de la Târgul Internaţional “Ekogala” din Polonia

Consiliul Județean Suceava, împreună cu Asociația ‘’Produs în Bucovina”, participă pentru prima dată la Târgul International “Ekogala”, ce se desfășoară în perioada 6-9 decembrie 2018, la Rzeszow, Polonia.

C. Evenimentul are drept scop promovarea produselor de înaltă calitate, participarea județului Suceava fiind posibila ca urmare a parteneriatului existent între Consiliul Județean Suceava și regiunea Podkarpackie (Polonia).
Degustările de produse bucovinene sunt susținute în cadrul standului de un punct de informare turistică unde publicul vizitator este informat cu privire la zona de proveniența a acestora și despre oportunitățile de a petrece o vacanță în Bucovina, prin intermediul materialelor tipărite în limba polonă și engleză, dar și prin intermediul filmelor de promovare derulate pe ecranul LED cu diagonala de 2 metri, amplasat în stand.

”Promovăm oferta de turism cultural și de turism activ în Bucovina, cu atât mai mult cu cât, la nivelul județului Suceava, polonii au ocupat în anul 2017 locul 5 pe națiuni la numărul de sosiri înregistrate. Interactivitatea standului județului Suceava este completată demonstrațiile pe care le face Toader Ignătescu, meșter în arta prelucrării lemnului, publicului vizitator.
Concepția si realizarea standului de prezentare a Bucovinei a fost apreciată de televiziunea TVP3 Rzeszów care a filmat mai multe interviuri, numind standul de prezentare a Bucovinei la acest eveniment ca cel mai reușit stand al acestei ediții EKOGALA”, se transmite în comunicatul postat de Centrul Național de Informare Turistică Suceava, structură a Consiliului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other