BUCOVINA DE SUB CER – Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților are, de astăzi, un nou site. ”Ne bucurăm că am reușit să finalizăm acest proiect început cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Pimen”

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților are, de astăzi, un nou site: arhiepiscopiasucevei.ro – Bucovina de sub Cer! http://www.arhiepiscopiasucevei.ro/

”Vă anunțăm cu bucurie, dar și cu o umbră de întristare – având în vedere faptul că Părintele nostru Arhiepiscop Pimen nu a apucat să vadă forma finală a proiectului – faptul că am lansat noul site al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților – arhiepiscopiasucevei.ro – sau, cum ne place nouă să-i spunem, „Bucovina de sub Cer”.

S-a muncit mult, cu inimă largă, și ne bucurăm că am reușit să finalizăm acest proiect început cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Pimen. Noul site a fost lansat sâmbătă, 27 iunie 2020, în contextul slujbei de pomenire de 40 de zile. Ne-am dorit ca primele articole și fotografii postate pe site să fie cele referitoare la activitatea și viața ierarhului nostru drag, care atât de mult a prețuit Bucovina încât și-a pus numele Pimen Suceveanul în cartea de identitate.

Ne dorim sincer ca site-ul arhiepiscopiasucevei.ro să fie o veritabilă „masă” virtuală trainică, la care să ne așezăm împreună – slujitorii sfintelor altare și credincioșii laici – și să descoperim frumusețile credinței noastre și frumusețea din sufletele bucovinenilor, în rubrici ca „S-au întâmplat în istorie”, „Viața Bisericii”, „Evenimente”, „Frescele Bucovinei”, „Bucovina luminoasă”, „Voluntariat”, „Împărtăşire din cuvânt”, „Predici” etc.

Dacă ar fi să ne întrebați ce anume ne place cel mai mult din noul site, nu am ezita să vă recomandăm să urmăriți filmulețul de prezentare al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Nu vă spunem mai multe, vă lăsăm pe dumneavoastră să-l descoperiți singuri și, de ce nu, să ne spuneți dacă v-a plăcut!
Nu mai lungim vorba: ne „vedem” și ne „auzim” de-acum înainte și pe arhiepiscopiasucevei.ro!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *