Bucovina promovată la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, în perioada 15 – 18 noiembrie 2018 la Centrul Expozițional Romexpo București

Începând de astăzi, joi 15 noiembrie 2018 şi până duminică 18 noiembrie 2018, Consiliul Județean Suceava participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo București.
La standul Bucovinei, vizitatorilor le sunt puse la dispoziție materiale cu privire la programele „Crăciun în Bucovina” și „Gustă din Bucovina”, precum și ofertele turistice pentru Sărbătorile de iarnă, Crăciun și Revelion.
De asemenea, în cadrul standului se află şi meşterul popular Ana Cazac împreună cu doi copii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate,Gura Humorului,ce oferă demonstraţii de confecţionare măşti şi păpuşi tradiţionale, traiste şi ornamente de Crăciun.
Deschiderea standului Bucovinei s-a produs în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 “Neaţa cu Razvan şi Dani”. Vizitatorii standului pot să descopere zona Bucovinei prin intermediul ochelarilor folosind tehnologia VR (virtual-reality).

Sursa: facebook Centrul National de Informare Turistica Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *