Mopan Suceava
Actualitate

Bucovina promovată la Târgul Internațional de Turism din Polonia

În perioada 22 – 24 noiembrie 2018, Consiliul Județean Suceava a participat, pentru prima datã, în calitate de co-expozant in cadrul standului Ministerului Turismului, la Târgul International de Turism “Tourism&Travel” din Varșovia, Polonia. Este cel mai important târg de turism din Polonia, ediția anterioară însumând peste 20.000 de vizitatori și circa 500 de expozanți, din 53 de țări.
Obiectivul participării Consiliului Județean Suceava la acest târg a constat în promovarea imaginii Bucovinei pe piețele turistice din Polonia, în vederea atragerii unui număr mai mare de turiști polonezi în zonă, aceștia situându-se în prezent, conform datelor statistice, pe locul 5 în rândul turiștilor străini care vizitează sau tranzitează județul.
În standul României au fost 11 expozanți, din care 4 destinații: Bucovina, Bihor, Oradea și București, Bucovina fiind singura destinație care a promovat meșteșugurile tradiționale, prin intermediul meșterului popular Elena Torac care, pe lângă produsele expuse, a oferit și demonstrații de încondeiere ouă.
De asemeni, la standul Bucovinei vizitatorii  au putut realiza o călătorie virtuală în frumoasele zone ale Sucevei prin intermediul ochelarilor VR.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *