BUCOVINA ROCK CASTLE 2018, DE DOUĂ ORI MAI MULT ROCK!

În perioada 24 – 26 august 2018, la Cetatea de Scaun a Sucevei, se va desfășura a VIII-a ediție a Festivalului ”Bucovina Rock Castle”.

Începând cu această ediție, organizatorii vor pune în practică un alt scop al proiectului inițial, cel de promovare a tinerelor trupe rock din România.
Astfel, ”Bucovina Rock Castle” 2018 se va desfășura pe două scene: scena principală din șanțul de apărare al Cetății de Scaun, cu câte cinci concerte zilnic, susținute de trupe consacrate, între orele 19 -23 și scena a doua, amplasată pe platoul Cetății de Scaun pe care vor evolua, cu câte trei concerte zilnic, între orele 17 – 20 (cu posibilitatea modificării începerii programului de la 16,30), tinere trupe rock din România.
Informațiile, actualizate de către organizatori, pot fi accesate pe paginile de facebook: Bucovina Rock Castle ( Official ) și Concurs Bucovina Rock Castle 2018.

Please follow and like us:

3 comentarii la „BUCOVINA ROCK CASTLE 2018, DE DOUĂ ORI MAI MULT ROCK!

 • 3 iulie 2018 la 16:03
  Permalink

  No, păi că noi abia așteptăm festivalu ista, să beem o bere în șanț la umbră. Dar și păreri așteptăm, că merită, festivalul aista-i wow! Orice păreri.

  Răspunde
 • 3 iulie 2018 la 17:26
  Permalink

  D. a domnu gică, de doua ori mai mult rock, de doua ori mai multa bere, de doua ori mai mult urinat pe zidul lui Petru I Mușat! No, păi ca asta-i wow!

  Răspunde
 • 2 august 2018 la 15:04
  Permalink

  Rea e lumea asta, zău! Pizmașă rău. Nu are nimeni șanse sa-i intre in voie, mai bine să o lași în ale ei și sa-ți vezi de ale tale. Deștept este cine face așa!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *