Bucureșteancă prinsă astă – noapte de polițiști la Vadu Moldovei, cu 3.000 de pachete cu țigări de contrabandă în mașină

Duminică noapte, în jurul orelor 23.50, lucrătorii de politie din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei,  în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu au identificat si oprit în trafic autovehiculul marca Peugeot ce se deplasa pe direcția Gura Humorului către Roman, condus de Ana V. din municipiul București. În portbagajul autoturismului au fost găsite 3.000 pachete cu țigări  marca ASHIMA de proveniență extracomunitară. A fost indisponibilizat autovehiculul și dus la sediul Politiei Fălticeni, de unde verificările au fost continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – SICE – Compartimentul Fălticeni.

S-a înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Totodată s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului marca Peugeot, în valoare de aproximativ 10.000 euro.

Prejudiciul în cauză este de aproximativ 40.500 lei.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava –S.I.C.E. pentru stabilirea întregului circuit al țigaretelor, urmând a se dispune soluție procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *