Sanatate

Bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava a fost suplimentat, anunță directorul general Larisa Blanari

Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, Larisa Blanari a anunțat că bugetul alocat inițial pentru anul 2022 pentru servicii medicale, medicamente, programe naționale de sănătate și dispozitive medicale, a fost suplimentat de Casa Natională de Asigurari de Sănătate, ca urmare a rectificării bugetare, cu suma de 99,1 milioane lei. La aceasta dată bugetul pentru acest an depășește 738 milioane lei.

Sume suplimentare au fost alocate pentru medicamente cu și fără contribuție personală, medicamente utilizate în programele naționale de sanatate, dispozitive medicale, servicii oferite de medicii de familie, medicii din ambulatoriul de specialitate, servicii medicale stomatologice, servicii medicale spitalicești, îngrijiri medicale la domiciliu, transport sanitar neasistat, servicii medicale de recuperare și servicii medicale paraclinice.

”Suplimentarea bugetului Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, aprobată de CNAS, permite derularea in bune conditii a contractelor incheiate cu furnizorii pentru serviciile medicale acordate asiguraților din judetul nostru”, a transmis directorul general al CAS Suceava, ec. Larisă Blanari.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *